In The Great Awakening

Det er en tid med store forandringer

Jorden vi lever på er igang med en kæmpe forvandling.
Og lige nu er meget af det vi kender i en eller anden form for nedbrud.
Der er jordskælv overalt, lande bliver oversvømmet af voldsomme regnskyl, Afrika og Brasilien har snevejr, nogle steder falder der hagl på størrelse med knytnæver, kæmpe tornadoer og storme rammer byer og ødelægger alt på vejen, store skovområder brænder, vulkaner er i udbrud.  Kæmpe sandstorme raser ind over byer, store bygninger eksploderer og bryder i brand. 

Det kan være rigtig svært at se “mening” med det, der sker. Men vi er igang med en kæmpe oprydning. Alt det “onde”, der har styret på jorden skal væk, så vi kan leve som frie mennesker. 

Vi mennesker skal igennem en opvågning THE GREAT AWAKENING for at se, hvad der rent faktisk har foregået omkring os – uden vi har kunnet se det. Det har vi ikke, fordi vi er blevet snydt og løjet for. Igennem mange år – århundrede endda år tusinder. Sløret bliver fjernet nu, så vi kan se hvad der gemmer sig bag det. 

Jorden ændrer frekvens – og vi bliver nødt til at ændre vores med, så vi kan fungere og være i samklang med den nye jord. Der tales om at vi går fra en 3D frekvens igennem 4D til en 5D bevidsthedsfrekvens.

Nogen siger det står skrevet i Biblen, at enden er nær. Det kan godt se sådan ud. men vi skal jo lige huske at spørge om HVIS ende, det er, der er nær. Jeg tror det er EVIL, som forlader denne jord nu – for good and forever.  Mens den kamp kæmpes, bliver vi nødt til at have tillid til noget større og til en plan, fordi ellers kan det godt se håbløst ud, når man kigger rundt omkrig i verden og ser, hvad folk bliver budt.

Det er tid til at SE, hvad det vitterlig er, der foregår!
Det er tid til at bruge vores sunde fornuft!
Det er tid til at bruge vores mulighed for at søge information – og derudfra lave vores egen risk management – inden vi tager beslutninger, der kan have vidtrækkende konsekvenser. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial