In Inspiration/ The Great Awakening

Kæmp for et liv med glæde, interesse og engagement!

“Slip de mennesker, der ikke er parate til at elske dig. Dette er det sværeste, du skal gøre i dit liv, og det vil også være det vigtigste. Stop med at have hårde samtaler med folk, der ikke ønsker forandring.
 
Stop med at møde op for folk, der ikke har interesse i dit nærvær. Jeg ved, at dit instinkt er at gøre alt for at opnå anerkendelse af dem omkring dig, men det er et løft, der stjæler din tid, energi, mentale og fysiske sundhed.
 
Når du begynder at kæmpe for et liv med glæde, interesse og engagement, er ikke alle klar til at følge dig på dette sted. Det betyder ikke, at du skal ændre, hvad du er, det betyder, at du skal give slip på de mennesker, der ikke er klar til at ledsage dig.
 
Hvis du bliver ekskluderet, fornærmet, glemt eller ignoreret af de mennesker, du giver din tid til, gør du ikke dig selv en tjeneste ved fortsat at tilbyde din energi og dit liv. Sandheden er, at du ikke er for alle, og ikke alle er for dig.
 
Det er det, der gør det så specielt, når du møder mennesker, der gengælder kærligheden. Du vil vide, hvor dyrebar du er.
 
Jo mere tid du bruger på at gøre dig elsket af en, der ikke er i stand til, jo mere tid spilder du på at fratage dig selv muligheden for denne forbindelse til en anden.
 
Der er milliarder af mennesker på denne planet, og mange af dem vil møde dig på dit niveau af interesse og engagement.
 
Jo mere du forbliver involveret i mennesker, der bruger dig som en pude, en baggrundsmulighed eller en terapeut til følelsesmæssig helbredelse, jo længere holder du dig væk fra det, du ønsker.
 
Måske hvis du holder op med at dukke op, bliver du ikke ønsket. Måske stopper forholdet, hvis du holder op med at prøve. Måske forbliver din telefon mørk i flere uger, hvis du holder op med at sende sms’er. Det betyder ikke, at du ødelagde forholdet, det betyder, at det eneste, der holdt det i live, var energien, som kun du gav for at beholde det. Dette er ikke kærlighed, det er tilknytning. Det er at ville give en chance til dem, der ikke fortjener det. Du fortjener så meget – der er mennesker, der ikke burde være i dit liv.
 
Det mest værdifulde, du har i dit liv, er din tid og energi, og begge er begrænsede. Når du giver din tid og energi, vil det definere din eksistens.
 
Når du indser dette, begynder du at forstå, hvorfor du er så ængstelig, når du tilbringer tid med mennesker, i aktiviteter, steder eller situationer, der ikke passer dig og ikke burde være omkring dig, da din energi bliver stjålet.
 
Du vil begynde at indse, at det vigtigste du kan gøre for dig selv og for alle omkring dig er at beskytte din energi mere voldsomt end noget andet. Gør dit liv til et sikkert tilflugtssted, hvor kun “kompatible” mennesker er tilladt.
 
Du er ikke ansvarlig for at redde nogen. Du er ikke ansvarlig for at overbevise dem om at forbedre sig. Det er ikke dit arbejde at eksistere for mennesker og give dit liv til dem! Hvis du har det dårligt, hvis du føler dig tvunget, vil du være roden til alle dine problemer og frygte, at de ikke vil give de tjenester, du har givet, tilbage. Det er din eneste forpligtelse at indse, at du er din skæbnes kærlighed og acceptere den kærlighed, du fortjener.
 
Beslut, at du fortjener ægte forhold, engagement, ægte og fuldstændig kærlighed til raske og velstående mennesker. Vent derefter og se, hvor meget alt begynder at ændre sig. Spild ikke tid med mennesker, der ikke er det værd. Forandring vil give dig den kærlighed, agtelse, lykke og den beskyttelse, du fortjener.”

Anthony Hopkins
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial