In The Great Awakening

M. A. R. K. O. F. T. H. E. B. E. A. S. T.

Jeg har i 20 måneder forsøgt at fortælle folk, at det ikke er en god idé at blive vaccineret. 
Det faldt langt fra i god jord!

*Sara, du er bims!
*Kan du ikke selv høre, hvad det er du siger!
*Kom nu ud af din illusion og tilbage til realiteterne og vores normale verden!

Folk har jo ikke set videoerne af mennesker, der efter de har fået v a c c i n e n er blevet magnetiske – ryster over hele kroppen – har udslet over hele kroppen – sidder i rullestol, fordi deres krop er totalt ødelagt.
De har heller ikke set nyfødte børn, der spjætter og ryster over det hele. De har ikke set de mange dødsannoncer af unge sunde og raske mennesker, der troede de gjorde det rigtige. Ej heller har de set de sunde, raske og godtroende unge, der pludselig falder om eller fejler noget mærkeligt, som lægerne ikke kan finde ud af hvad er.

For et par dage siden blev jeg præsenteret for en video, der vitterlig tog pusten fra mig – og samtidig fik mig til at tænke:”Sara, du er ikke skør!”.

Vi har længe fået at vide, at v a c c i n e r n e er et biovåben. 
Det er så skræmmende, er fordi det viser og sandsynliggør, at det er det, der er i v a c c i n e n!

Dark Goo er noget af det mest uhyggelige jeg har set!!

Og du skal vide, der er en naturlov, der siger: at intet menneske’s grænse kan overskrides. Vi har alle vores frie vilje til at afvise eller acceptere, den “aftale” vi får præsenteret. Det folk IKKE VED er, at vi i film, bøger og musik får præsenteret det “the bad guys” aftaler med os. Og da vi alle tror, vi bare ser en film og ikke ved, at vi har retten til nægte at deltage i det, der er planlagt (vist i filmen). Og fordi vi ikke reagerer – og siger nej, accepterer vi stiltiende deres planer. Fremover vil du nu se film med helt andre øjne!!

Derefter gik jeg på google jagt – og her kan du se noget af det jeg fandt om emnet BLACK GOO.
Der findes så meget dokumentation på, at der er graphene oxid i v a c c i n e r n e. 


Harald Kautz-Vella er spændende at lytte til. Den verden han beskriver er fuldstændig mindblowing!

Black Goo – World’s Most Mysterious Intelligent Substance is a Living Liquid Crystal.
Black Goo, A.I., Transhumanism, Demonic forces, Witchcraft, Black Magic, Referenced in The Holy Bible, A Luciferic game. Black Goo is an abiotic mineral oil from the upper crust containing high amounts of m-state gold and iridium.
It has been found on Thule Island on the South.
The Crystals “TALK to each OTHER”.

Harald Kautz-Vella er meget påpasselig med channeling. Man skal være så forsigtig med “hvem” man får fat.


Kieran Morrissey fortæller om sine og datterens bekymringer med det Irske sundhedsvæsen og v a c c i n e r n e.
Klik her for at se videoen >>


Her diskuterer spanske (tror jeg) læger, om genetiske problemer med de babyer, der fødes af v a c c i n e r e d e kvinder i 2021.
Klik her for at se videoen >>


En endnu mere visuel forklarende video om GRAPHENE OXIDE, BLACK GOO, AND BLACK EYED COVID VAXX BABIES. Ca. 20 min inde kan du se de små nye babyer, der i en alder af 2-3-4 måneder begynder at kravle og gå.
Klik her for at se videoen >>


DEMON JUICE juice forandrer folk?
Det er lige præcis, det jeg har hørt 100-vis af læger fortælle med underbyggede studier igennem de seneste snart 20 måneder.

Her er den oprindelig historien om præsten. Klik her >>


 

GRAPHENE er tilsyneladende også et fedt materiale, hvis det bruges rigtigt!
Men inde i kroppen …… er det farligt og giftigt!

Vi beder til, at “the good guys” og lyset vinder den spirituelle krig, og at de har styr på de frekvenser, vi snart skal udsættes for! Det siges, at i stedet for 5G kommer der Tesla frekvenser fra alle de tårne, der er sat op rundt omkring i landet. Vi hører Harald Kautz-Vella sige, at den Black goo, der kommer fra jordens indre har/aktiverer hjertelige følelser – hvor imod, der er alien er/har onde hensigter. Vi må håbe, det er den gode black goo, der bruges i det nye QFS system – og at det er den, der skal vejlede os i fremtiden.

 

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial