In Før & efter billeder/ Inspiration

Østerbro lejlighed på 66 m2 får et løft

Vi fik tilsendt disse billeder, en video og en lille liste over de ting i lejligheden, som vedkommende godt kunne lide. Ud fra de informationer lavede vi vores forslag og sendte kunden et moodboard. Han blev Så inspireret, at han bad os komme forbi og lave forandringen.

Vi gav med meget få ændringer lejligheden et kærligt og karakterfuldt løft.

Det var en meget glad og tilfreds kunde vi fik inspireret til at gå på jagt efter de små ting, der skal til for at give lejligheden en “signatur”og personlighed.

Kunden siger:
Da jeg fik besøg af Sara og Liselotte, var jeg rimelig sikker på at jeg havde et pænt hjem.
Det fungerer godt og er praktisk i det daglige, er nemt at holde og med en god del hygge. Jeg kunne godt se at der lige manglede det sidste, hvad angår indretning, det fik Sara og Liselotte hurtigt styr på. Jeg havde taget billeder og filmet lejligheden, så de vidste hvad udgangspunktet var og de kom derfor velforberedte.
Efter at havde flyttet lidt om på et par møbler, og indrettet lejligheden med de ideer Sara og Liselotte havde, opstod der en helt anden atmosfære i hjemmet. Det blev faktisk et lækkert hjem, som de 2 havde frembragt. Jeg vil ikke sige – mere feminint, men der kom mere varme og alsidighed i mit hjem.


Se billederne og døm selv.

Med venlig hilsen
Jens knutzen

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial