Tegn fra min far – hvis man tror på den slags!

Cava Di Pescille - Sara Lotz indretning & inspiration

Da Christian og jeg i sommeren 2018 kører til Italien for at se på 6 forskellige ejendomme – for at finde ud af om drømmen om et hus i Italien, er noget for os – tager vi forbi Jesper Remo i Piemonte, for at se hans hus og hans projekter.

Det er SÅ fedt, at det måske var det vi skulle …… ???
Det var jo ikke lige planen…… Vi skulle til Toscana…….. tankerne kører rundt i hovedet på mig.

Så begynder der at ske “mærkelige ting”…….. Er det tegn fra min far???

Jeg ringer til min søster Ulla…… som kan lidt af hvert!
Vil du ikke hjælpe med at tyde “tegn”? Tegn, som jeg synes er meget “mærkelige” … og måske alligevel meget tydelige, hvis man “tror” på den slags. 

Historien er: Vi er i Piemonte for første gang begge to. Vi er vilde med alt det grønne og vinmarkerne, som jo ligner vores elskede risterrasser på Bali.

Vi besøger Jesper Remo (som lever af at sælge projekter – nye huse i gammel stil. Top lækkert!) og ser hans hus.

Dette er udsigten fra Jespers grund.

Hans grund er en 10’er. Grunde af den kaliber er svære og besværlige at finde. Og alligevel er der en til salg nu. Med denne udsigt!

Vi synes denne grund er endnu federe end Jespers, fordi den også har huse tæt på. Man kan se liv…. en bil der kører forbi på vejen.

Vi kan selv designe – selv bestemme osv. 
Det er f….. dyrt!!!
MEN KUNNE VÆRE ET SPÆNDENDE PROJEKT !!!!

Så sker der det, at jeg sidder i bilen og tænker mens vi kører mod Toscana. Googler lidt …… som jeg plejer …. og får pludselig en tanke ….. (hvor kommer de tanker fra?). “Hvilke film kender jeg, der er optaget i dette område?”

Ser at min total ynglings film “Lady Hawke” et indspillet i Italien. Kan du huske den? Se klippet her, så kan du. Lady Hawke

Sådan ser området, hvor den er optaget, bla. ud…. mange tårne.

Det var først da vi kom til San Gimignano i Toscana, at området blev smukt grønt med vin marker osv …….. ellers var det mest brune tørre marker. 

Vi kommer til San Gimignano by, som ser sådan ud …. med mange tårne.

Da vi ankommer til hotellet i San Gimignano, skal Christian parkere bilen uden for byen, og imens bærer jeg vores kufferter op på værelset. For første gang på vores ferie tænder jeg for tv’et, lægger mig i sengen…. zapper….. og hvad viser de??? Lady Hawke!!!

Dagen efter skulle vi ud og se på det sidste af vores 6 ejendomme. De andre var ikke rigtig noget for os. Enten lå huset alt for langt væk fra indkøbsmuligheder, eller lå for tæt på naboer eller også var det en uoverskuelig total restaurering.

Til historien hører så også, at inden vi kørte til det 6. hus spiste vi frokost på en lille restaurant inde i en skov – midt imellem en alle træerne. Der fløj en masse sommerfugle rundt omkring os … mange syntes jeg. Da sommerfugle er den måde min far kommunikerer til mig på, begyndte jeg at “tale” med ham. “Far, hvis du vil sige mig noget – og du synes, vi skal købe dette hus, så må du sørge for tydeligt at vise mig det. På en måde så jeg ikke er i tvivl!”

Det er en gammel murstensovn.
Gammelt engelsk shaker køkken
Udsigten fra stuen

Da vi kommer til huset, går Christian rundt med ejendomsmægleren og kigger på grunden, mens jeg går ind i huset og taler med konen.

Stuen vrimler med sommerfugle! 10-12 hvide sommerfugle.
Og jeg må simpelthen spørger hende, om hun altid har sommerfugle i stuen. Nej da, svarer hun – og jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem ud!

Udsigten fra vores hotelværelse …… hele området ser sådan ud.

Efter Christian havde gået rundt i haven mødes vi og kiggede på hinanden. “Jeg vidste det!” sagde han. “Det er præcist så skævt, at det passer til os”

Huset blev efter nogle forhandlinger vores.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial