Historien om Cava Di Pescille

Da Christian og jeg i sommeren 2018 tog til Toscana for at kigge på 6 forskellige ejendomme, havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi ville finde et hus vi ville købe!

Christian havde igennem flere år for sjov set på ejendomme i toscana (casatuscany.com), og vi udvalgte 6 meget forskellige ejendomme.
Et hus var bygget ind i en tyk bymur.
Et hus var total ruin – det lå i mellem høje bjerge med masser af frugttræer, 3 kilder med rent vand, en flod i baghaven og skov på den anden side af vejen. Fantastisk – hvis man var 25 år igen!
Et andet hus var et af 5 omkring en fælles pool.
Et hus lå på en meget stejl bjergside med den smukkeste udsigt, men selve huset var så forfærdeligt, at jeg gemte kameraet væk. Det var en håndværker, der selv havde sat i stand “italian style”. og så lå det mindst 1/2 times kørsel fra en lille café.

San Gimignao

Så da vi kom til smukke San Gimignano, mødtes med ejendomsmægleren på en skøn lille café og kun kørte 3 km uden for byen og så dette “skæve” hus, var vi solgt. Det er en gammel murstensfabrik, der ad åre er bygget om. Eller rettere arkitekten, der boede i huset, byggede et nyt rum på huset, hver gang der var tjent lidt penge. Kender du den type mennesker, der springer over hvor gærdet er lavest? Det gjorde han!

Efter mange overvejelser er vi nu gået igang med at renovere huset.
Det var simpelthen for slidt og med så mange klamhuggerier, at det var helt umuligt at finde hoved og hale i tingene.
Hvilken vandtank leverede vand til hvilken bruser?
Hvilken stikkontakt gav strøm til hvilken lampe?
Fugt og svamp i de fleste badeværelser!
Mystiske huller i væggene rundt omkring og mærkelige ledninger, der stak ud forkerte steder!

Februar 2020
Vi har lige været i huset for at se, hvor langt håndværkerene er kommet med at fjerne maling og puds fra væggene. Vi vil gerne ha så mange rå stenvægge som muligt. Vi gennemgik huset med Daniel (vores fantastiske arkitekt, som styrer alt me kommune og myndigheder) og Michele, der står for selve byggeriet. Det var en fornøjelse! Vi fik gået alt igennem – alle rum, alle vægge, alle badeværelser. Og det bliver SÅ godt! Det kommer til at tage i hvert fald 1 år, men det bliver værd at vente på.

Læs også fuld gang i underetagen – om Cava Di Pescille

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial