In Mit liv

Drømmer du om at bo på landet?

VIL DU LEJE EN DEL AT ET HUS PÅ LANDET?

Jeg har fundet det skønneste lille hus på landet. Det ligger midt i det sjællandske bugtede landskab med den smukkeste udsigt til en stor sø – med mulighed for sejlads og badning samt lange kanoture på Susåen.

Huset ligger 15 min fra Sorø og ca. 1 time fra København.

Jeg påtænker at udleje under etagen ( 40 m2 ) plus adgang til fælleskøkken, bad og have samt dejlig terrasse med søudsigt. Her sidder man om aftenen og nyder et køligt glas hvidvin, ørnene der flyver over søen, solnedgangen og stjernerne når de dukker frem.

Hvis du har grønne fingre og drømmer om at være selvforsynende, kan du få adgang til lille drivhus og mulighed for dyrke grøntsager.

Jeg arbejder som selvstændig og er et menneske med positivt livssyn og iværksætterånd, der nyder roen når jeg kommer hjem.

Hvis dette på nogen måde er interessant for dig, så send mig gerne en besked (sl@saralotz.dk) med dine tanker om et liv på landet i et bofællesskab.

Prisen er kr. 5.000,-

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial